Landbrugsforsikringer

Elektronikforsikring - Landbrug

Har du en Landbrugsforsikring hos os? Så kan du også få vores Elektronikforsikring med servicegaranti. Den dækker hvidevarer og alle andre elektriske og elektroniske apparater til indendørs privat brug, indtil de er 4 år gamle.

Hvis du har et fritidshus, der også har forsikret indboet hos os, dækker Elektronikforsikringen automatisk også der.

Hvornår hjælper Elektronikforsikringen?
Elektronikforsikringen dækker pludselige skader, funktionsfejl og pixelfejl. Fx hvis:

  • Den nye fladskærm har en død plet (en pixelfejl)
  • Sønnike taber mobilen på gårdspladsen
  • Vaskemaskinen pludselig holder op med at virke

Sådan hjælper vi dig
Når du har en dækket skade, dækker vi den på en af disse tre måder:

  • Du får apparatet repareret
  • Du får et nyt tilsvarende apparat
  • Du får erstattet apparatet kontant til nyværdi

Garanti – med Servicegaranti
Med servicegarantien lover vi dig:

  1. At apparater og hvidevarer er repareret senest 3 uger efter, at du anmelder en skade til os
  2. At du, hvis det er hvidevarer, du har en skade på, får besøg af en hvidevarereparatør inden for 5 hverdage mellem kl. 8-16.

Hvis vi kommer for sent i forhold til de to løfter, så får du stadig repareret dit apparat — bare uden at betale selvrisikoSelvrisiko er den del af erstatningen, du selv skal betale, hvis du får en skade.Sådan trækker vi selvrisikoen fraHvis du for eksempel har en selvrisiko på 1.000 kr. og har fået en skade på 2.500 kr., får du kun 1.500 kr. udbetalt i erstatning. Derimod vil du få den fulde erstatning udbetalt, hvis du har en forsikring uden selvrisiko.Vælg en forsikring med eller uden selvrisikoPå langt de fleste forsikringsprodukter tilbyder vi både forsikringer med og uden selvrisiko, og i visse tilfælde kan du selv bestemme selvrisikoens størrelse.Der vil ofte være besparelser ved at vælge en forsikring med selvrisiko. Hvis du ønsker at ændre selvrisikoen på dine forsikringer, er du velkommen til at kontakte os.Se i policen, hvad din selvrisiko erHvis du er i tvivl om, hvad din selvrisiko er, kan du kigge i den pågældende police. Du kan også finde oplysningen her på hjemmesiden, hvis du logger ind i Mit Topdanmark.Log ind i Mit Topdanmark.

Servicegarantien bortfalder, hvis vi pga. udefrakommende begivenheder — fx strejke eller ekstreme vejrsituationer – ikke kan overholde den.

Pris og selvrisikoSelvrisiko er den del af erstatningen, du selv skal betale, hvis du får en skade.Sådan trækker vi selvrisikoen fraHvis du for eksempel har en selvrisiko på 1.000 kr. og har fået en skade på 2.500 kr., får du kun 1.500 kr. udbetalt i erstatning. Derimod vil du få den fulde erstatning udbetalt, hvis du har en forsikring uden selvrisiko.Vælg en forsikring med eller uden selvrisikoPå langt de fleste forsikringsprodukter tilbyder vi både forsikringer med og uden selvrisiko, og i visse tilfælde kan du selv bestemme selvrisikoens størrelse.Der vil ofte være besparelser ved at vælge en forsikring med selvrisiko. Hvis du ønsker at ændre selvrisikoen på dine forsikringer, er du velkommen til at kontakte os.Se i policen, hvad din selvrisiko erHvis du er i tvivl om, hvad din selvrisiko er, kan du kigge i den pågældende police. Du kan også finde oplysningen her på hjemmesiden, hvis du logger ind i Mit Topdanmark.Log ind i Mit Topdanmark
Vores Elektronikforsikring koster kun 561 kr. om året, og selvrisikoen er 1.134 kr.

Dækningen af dine apparater stopper først den dag, de er 4 år gamle.

Ring kl. 8-17, fredage
kl. 8-16
44 74 71 12

Bestil tilbud

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk

Servicetjek

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk

Få nyhedsbrev

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk

Kontakt

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk