Påkørsel

Når du er kørt ind i noget

Her kan du se, hvad du skal gøre efter en påkørsel.

Påkørsel - ikke trafikuheld

Påkørsel betyder, at det kun er dig selv, der har været involveret i skaden på din bil eller på noget, du er kørt ind i. Er andre køretøjer involveret, kalder vi det et trafikuheld.

Tag billeder som dokumentation

Hvis du er kørt ind i noget, er det en god idé at tage billeder af det, der er skadet og at få navn og adresse på ejeren.

Anmeld skaden til os

Det første du skal gøre efter en påkørsel er at anmelde skaden til os. Du kan vælge at ringe til os, eller du kan klare det online. Klik på linket til højre og udfyld skadeanmeldelsen. Vi skal fx bruge dit forsikringsnummer ved anmeldelsen. Det står på din dækningsoversigt eller i dine forsikringsbetingelser.

Når skaden skal repareres

Du bestemmer selv, hvilket værksted du vil bruge, når skaden skal repareres. Husk at oplyse mekanikeren om, at det er en forsikringssag, og at du er forsikret hos os. Så bestiller de en taksator.

Stenslag eller revner i bilruden

Ring altid først til Topdanmark Glasservice på 80 30 7-9-13. Vi sikrer dig en hurtig service og guider dig hen, hvor du kan få repareret eller udskiftet bilruden af professionelle folk. Samtidig gør vi dig klogere på, hvordan din forsikring evt. dækker.

Beregn pris

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk

Servicetjek

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk

Kontakt

Header

Manchet

###CONTENT###
Luk